Movie : Ombak Rindu (2011) DVDRip AVI,MKV & RMVB Mediafire


  Ombak Rindu (2011) DVDRip AVI,MKV & RMVB Mediafire

Synopsis
Filem yang diadaptasikan daripada novel Ombak Rindu ini mengisahkan tentang perjalanan cinta dua insan, Izzah dan Hariz dari dua dunia yang berbezadan mereka terpaksa menempuh pelbagai rintangan sebelum menemui kebahagiaan. Izzah adalah gadis kampung yang telah dijual oleh bapa saudaranya kepada sebuah kelab hiburan di K.L untuk dijadikan pelacur. Seorang pemuda, Hariz anak Datuk Sufiah, pemilik empayar perniagaan SUFIAH CEMERLANG telah mermbeli Izzah dari pemilik kelab tersebut untuk dijadikan perempuan simpanan, namun Izzah telah merayu Hariz supaya menikahinya untuk menghalalkan hubungan mereka.

Hariz setuju dengan syarat Izzah tidak menuntut sebarang hak sebagai isteri. namun selepas itu, hariz yang kasar dan panas baran telah jatuh cinta dengan Izzah yang penuh dengan kelembutan. hariz kemudian terpaksa menikahi Mila, kawan zaman persekolahannya setelah didesak oleh Datuk Sufiah dan Mila yang amat mencintainya. Semasa Hariz koma dihospital akibat kemalangan jalan raya, Datuk Sufiah telah menghalau Izzah keluar dari bungalow Hariz dan merampas telefon bimbit Izzah.

Setelah keluar dari hospital, Datuk Sufiah memberitahu Hariz yang Izzah telah menjalani hubungan dengan lelaki lain. Hariz yang marah telah memberitahu Izzah bahawa dia akan digantung tidak bertali semasa terserempak dengan Izzah di rumah pak Dollah, pemandu keluarga Datuk Sufiah. Izzah kemudian kembali ke kampungnya. Pak Dollah yang marah dengan Datuk Sufiah telah memecahkan rahsia bahawa hariz adalah anaknya yang telah diserahkan kepada suami Datuk Sufiah untuk dijadikan anak angkat serta memberitahu Hariz bahawa Izzah tidak bersalah. Hariz yang menyesal dan amat rindukan Izzah telah pergi ke kampung Izzah untuk memujuk supaya kembali kepangkuannya. Mila datang ke kampung Izzah dan menuntut cerai dari Hariz. Filem ini berakhir dengan Izzah dan Hariz menjalani hidup bahagia tanpa rahsia lagi.

Genre
Drama

Information
http://www.sinemamalaysia.com.my/film/info/?id=Ombak_Rindu_1064 

Trailer


Download Link
 
MKV (931MB)
part 1- http://adf.ly/4RYuU
part 2- http://adf.ly/4RYv6
part 3- http://adf.ly/4RYvY
part 4- http://adf.ly/4RYvu
part 5- http://adf.ly/4RYwx

Release Name:Ombak Rindu[2011] DVDRip Mkv-KaRL[JWG]
Size: 931 Mb
Quality: DVdRip - Mkv 704 x 433 756kbps, LiNE audio - 192kbps VBR MP3
Runtime: 2 Hour
Filename: Ombak Rindu[2011] DVDRip Mkv-KaRL[JWG]

AVI (896mb)
part 1- http://adf.ly/4RtqZ
part 2- http://adf.ly/4RtrM
part 3- http://adf.ly/4Rtrd
part 4- http://adf.ly/4Rts2
part 5- http://adf.ly/4RtsM
part 6- http://adf.ly/4Rtt0

Release Name:Ombak.Rindu.2011.DVDRip.ddmf.biz
Size: 896 Mb
Quality: DVdRip - AVI 704 x 304 1042kbps,
Runtime: 2 Hour
Filename: Ombak.Rindu.2011.DVDRip.ddmf.biz

RMVB (310mb)
part 1- http://adf.ly/4RuTk
part 2- http://adf.ly/4RuU6

MKV (389mb)
part 1- http://adf.ly/4S2qi
part 2- http://adf.ly/4S2r3

0 Response to "Movie : Ombak Rindu (2011) DVDRip AVI,MKV & RMVB Mediafire"

Post a Comment

powered by Wordpress by New Themes | Converted by Wakmizie